Gezond met geld

Beste lezer van mijn blog. Wat fijn dat je steeds zo trouw mijn website hebt gevolgd. Het is altijd goed om te weten dat een ander wat heeft aan mijn tips of recepten. Toch moet ik helaas meedelen dat ik met ingang van volgend jaar ga stoppen met de website.  Door medische omstandigheden heb ik na veel wikken en wegen dit besluit genomen. Wel zal ik voorlopig nog op facebook blijven, je kunt dus nog veel informatie over gezond met geld blijven vinden. Ik heb een nieuwe facebook-pagina gelanceerd: facebook.com/voordelighuishouden.
Ik hoop van harte dat het je lukt om je huishoudboekje kloppend te houden. Kijk anders nog even naar mijn tien stappen naar een budgetplan, hieronder in deze blog. Heel veel succes. Hartelijke groet, Tineke Post

Reacties

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *