foto-tineke

Certificaat van Vakbekwaamheid: Schuldhulpverlener  Kiwa certificaatnummer: 0213.SHV.003 (in 2013 behaald)
certificaat VTLB-verdieping
certificaat Masterclass Belastingen
certificaat Masterclass Effectief communiceren
certificaat Belastingen
certificaat Toeslagen
certificaat Echtscheiding
certificaat Motiveren van cliënten
certificaat Financiële gedragsverandering van cliënten
certificaat Omgaan met weerstand

bank: SBS bank:  IBAN:   NL49SNSB0925080322
t.n.v. T. Post, Wageningen. Je kunt een vraag of bericht mailen naar tinekepost@gezondmetgeld.nl. Ik zal je graag snel antwoorden.

mini appeltaartjesIMG_8426sperziebonen in spek

P1000480abappelfoto-tineke

 

 

 

 

Ik ben Tineke Post, 63 jaar en  38 jaar getrouwd. Ik woon in Wageningen.
Mijn hobby is gezond en verantwoord omgaan met geld. Dit doe ik op verschillende manieren: Af en toe help ik andere mensen als budgetcoach om hun huishoudboekje kloppend te krijgen; ik geeft soms via mail (E-coaching) mensen advies en tips; ik bedenk steeds weer nieuwe manieren om te bezuinigen op de huishoudkosten; ook voordelig eten hoort daarbij, ik bedenk geregeld nieuwe budgetrecepten. Om iedereen een kans te geven gratis van deze bezuinigingstips en recepten te kunnen profiteren, houd ik zelf deze website bij. Ik blog geregeld en vind het leuk om te zien dat andere mensen mijn tips lezen. Hopelijk gebruiken ze die ook echt.

In 2013 heb ik een boek geschreven “Gezond met geld, zo doe je dat”. Een handige leidraad om zelf een budgetplan te kunnen maken, aangevuld met bezuinigingstips en budgetrecepten. De uitgever is Uitgeverij Gelderland in Epe.
In 2018 volgde mijn tweede boek “Slim besparen” met meer dan 100 bezuinigingstips en 50 budgetrecepten.
Beide boeken zijn te bestellen op deze site in de winkel van gezond met geld.

Ik heb geregeld cursussen en presentaties gegeven over gezond met geld omgaan. Ook heb ik al eens op een beurs gestaan. Steeds weer ondervind ik dat mensen schroom hebben om over geldzorgen te praten, maar dat ze toch graag meer willen weten om te kunnen rondkomen. Dat was de reden om mij meer te gaan richten op het geven van tips en informatie via mijn website, facebook  en inspiratiefoto’s op Instagram. Welkom op mijn site en veel plezier met lezen.