boek  “Gezond met geld, zo doe je dat”
ISBN/EAN: 978-94-918260-2-3

P1010591boek uitgelicht“Goed leesbaar. Naast de praktische ook de emotionele en gedragsmatige kant belicht. Verhelderende en motiverende voorbeelden. Goede tips. Alles bij elkaar een goed opgebouwd en afwisselend geheel”. René Lok, maatschappelijk werker en schuldhulpverlener te Ede

“Leuk praktisch boek, zeer geschikt voor mensen die overzicht over de inkomsten en uitgaven (weer) terug willen krijgen. Begrijpelijke schrijfstijl met prima tips, praktijkvoorbeelden en heldere opdrachten.” Jacques Hagen, Learncare Academy BV

Prijs boek  € 16,95

Tip: Soms mag ik het boek met korting aanbieden van de  uitgever, kijk in de winkel van Gezond met geld of er een tijdelijke actieprijs geldt!
Om het boek prettig leesbaar te houden (dus geen saai en taai administratieboek) staan er ook mooie foto’s in, lekkere budgetrecepten en nuttige bezuinigingstips. Al met al is het geheel een mooie basis waarmee je vrij eenvoudig een gezonde financiële situatie kunt bereiken.

P1030602close

Ook Emile Ratelband heeft het boek Gezond met Geld gelezen. Tsjakkaa … inspiratie voor Gezond met Geld.

Verzendkosten: € 4,25
Je kan het boek bestellen in de Gezond met geld-winkel en ik stuur het je graag toe. Of je kan het bij mij thuis in Wageningen kopen en direct meenemen, je eerste besparing van verzendkosten. Via het contactformulier kun je aangeven wanneer je langs wilt komen. Welkom! 

Je kan het boek ook via een boekwinkel bij je in de buurt bestellen, vraag ernaar in de winkel.  Of in de webshop van de uitgever op www.uitgeverijgelderland.nl.
Als je de stappen uit het boek volgt, zal je het aankoopbedrag snel hebben terugverdiend. Ontdek zelf dat uitkomen met je geld en sparen leuk is.

Het (zelfhulp-)boek biedt voldoende informatie om zelf aan de slag te gaan. Wil je toch iets meer ondersteuning en begeleiding, volg dan een cursus van Gezond met geld. (zie tabblad winkel).

Voorbeeld uit boek: Elly, 29 jaar: “We hebben twee kinderen en krijgen binnenkort de derde. Ik wil blijven werken en de kinderen naar de kinderopvang brengen. Dit is duurder geworden waardoor ik twijfel of ik beter kan stoppen met werken. We krijgen kinderbijslag. Nu blijken we ook recht te hebben op kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget. Scheelt een paar honderd euro per maand. Ik blijf straks dus heerlijk werken…”

Voorbeeld bezuinigingstips uit boek : Diepvries: – Restjes geraspte kaas kun je goed invriezen. De kaas in het zakje houden en in de diepvries doen. Is vervolgens zo weer rechtstreeks uit de diepvries te gebruiken. – Champignons over? Snijd in plakjes, fruit licht aan in wat boter of margarine. Leg bakpapier op snijplank, plakjes champignon naast elkaar erop en in de vriezer. Na invriezen zijn de plakjes gemakkelijk los te maken, in zakje doen en terug in vriezer tot gebruik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.